TintoreriaOnLine

Publicitat

Butlletí

tintoreriaonline

Ports gratuits

TintoreriaOnLine.com ha nascut davant la necessitat d'oferir un servei integral per a les persones que no disposen del temps i les intal·lacions necessaries per dur a terme i amb condicions la seva bugada.

El servei és integral, i des de la gestió de la comanda realitzada mitjançant un portal on-line, vosté podrà realitzar les seves comandes de servei de neteja, el pagament i el seguiment on-line.

Garantia de qualitat !

TintoreriaOnLine.com és un innovador servei de neteja disponible a tothom mitjançant internet. Estem compromesos a proporcionar-li un servei profesional i econòmic de neteja, que a més s'adapti al seu horari. Disposem d'unes modernes i equipades instal·lacions, una flota pròpia de transport, i un equip experimentat, que està en condicions d'oferir-li la més alta qualitat en els serveis de neteja. A més, hem dissenyat la nostre web per assegurar que la introducció de les seves comandes siguin fàcils, fiables i inmediates. Gestioneu les vostres comandes de forma fàcil i ràpida. Neteja professional-entrega puntual.

Gestioni les comandes, realitzi les seves recollides, pagui mitjançant sistemes segurs com Paypal, tot aquest serveis és el que li ofereix TintoreriaOnLine.com. Unicament cal que es registri al portal, facilitant un correu electrònic, disposarà ja de totes les opcions per realitzar les seves peticions de bugada, no dubti en provar-ho.

Rapidesa i qualitat, el nostre aval.

TintoreriaOnLine.com, ja parteix amb experiència de molts anys en el sector de les tintoreries, som professionals que ens avala una llarga experiència, i les ganes d'innovar i millorar.

Esperem que els agradi la nostra aposta, i no dubtin a realitzar la seva comanda a TintoreriaOnLine.com!

TintoreriaOnLine.com
Professionals de la tintoreria


IniciInici

Cistella  

(buida)
Publicitat